Ga naar inhoud
Chevron Chevron
Clips Chevron
Ringen Chevron
Keratine Chevron
Lijmen Chevron
Weefsel Synthetische pruiken
Paardenstaart - paardenstaart Chevron
ACCESSOIRES Blog Bestel volgen De mening
Account
Chouchouter ses cheveux en automne

Verwennen haar haar in de herfst

Met de dagen die zichzelf vernieuwen, is het essentieel om je haarroutine aan te passen. Dus ontdek al onze tips om in de herfst voor je haar te zorgen.

Maak een voedsel dat is genezen

Heb je het gevoel dat je haarverlies hebt bij elke start van het schooljaar? Raak niet in paniek, dit is een natuurlijk fenomeen gekoppeld aan de daling van de helderheid. Om een ​​boost voor je haar te herstellen, voer dan een voedingssupplementen uit die vitaliteit en volume naar je manen zullen herstellen. Dit is het moment om u haarextensies te bieden om de lengte en het volume te herwinnen.

 

Verwen uw hoofdhuid

In de winter wordt de hoofdhuid snel verstikt onder de bekers. Als je olieachtig haar hebt, doe dan eenmaal per week een hoofdhuid scrub met een geschikt product. Dit zal roos bestrijden en haargroei bevorderen. En als je droog haar hebt, doe dan eenmaal per week een hoofdmassage met een paar druppels zoete amandelolie. Je zult dus de bloedsomloop bij de wortels stimuleren.

 

Nieuw leven in uw kleur

In de herfst daalt het licht: het haar lijkt daarom gemakkelijk saai. Om dit te verhelpen, ga dan naar je kapper om een ​​scan te maken die je haar zal verlichten. Perfect om het begin van het schooljaar in stijl te beginnen.

 

 

Voeden je lengte

Na de zon en zeezout is het nu de koude wending om je haar aan te vallen. De mogelijkheid om een ​​cocoondag te reserveren (indien mogelijk een keer per week) om een ​​voedende behandeling aan uw haar te bieden.

Truc: Maak een zelfgemaakt masker door een eierdooier, natuurlijke yoghurt en twee eetlepels plantaardige olie te mengen (olijf, argan, zoete amandel enz.). Vertrek op een uur, spoel overvloedig en voer je gebruikelijke shampoo uit.