Ga naar inhoud
Chevron Chevron
Clips Chevron
Ringen Chevron
Keratine Chevron
Lijmen Chevron
Weefsel Synthetische pruiken
Paardenstaart - paardenstaart Chevron
ACCESSOIRES Blog Bestel volgen De mening
Account
Découvrez les colorations les plus tendances !

Ontdek de meest trendy kleuren!

Wie zegt een nieuw hoofd voor het begin van het schooljaar, zegt ook nieuwe haarkleur! Ontdek de meest populaire kleuren van het moment.

Het "Cold Brew Hair", de nieuwe trendy bruin

Met de dagen dat verkorten komen de wens om hun toevlucht bij het vuur te nemen met goede melkkoffie. Het is van dit niet te ontboren drankje dat het "koude brouwhaar" is geïnspireerd, een donkerbruine licht verlicht en warm aan de pieken. Iets om jezelf te sieren met herfstkinten zonder door de roodharige te gaan.

De "wortelschaduw", de kleur die niet bang is voor hergroei

 

Een van de nadelen van veel kleuren is dat u uw wortels regelmatig opnieuw moet doen. Met de "wortelschaduw" eindigde echter onophoudelijke passages bij de kapper! Aldus speelt deze nieuwe trendy kleur op het contrast tussen de wortels en de lengtes om diepte en volume aan het haar te geven. Of je nu kiest voor een buitengewone kleur zoals blauw, roze of paars of gewoon voor een mooie platinumblonde, de wortelschaduw kun je opvallen zonder je snit te veranderen.

Het "roségoud" of de kleur meisjesachtig van het moment

Na de geboorte op het net arriveert het "roségoud" in de kapperssalons. Dit bestaat uit het sieren van je manen van roze en zoete tonen, perfect om een ​​vleugje zoetheid en originaliteit tot je lengte te brengen. Het komt ook overeen met alle haartypen, van blond tot bruin.

 

En als uw nieuwe kleur niet overeenkomt met uw Haarextensies, raak niet in paniek: dit kunnen tinten zijn zonder probleem! U kunt uzelf zelfs tijdelijke lonten aanbieden clipuitbreiding Iets anders dan uw oorspronkelijke kleur.