Ga naar inhoud
Chevron Chevron
Clips Chevron
Ringen Chevron
Keratine Chevron
Lijmen Chevron
Weefsel Synthetische pruiken
Paardenstaart - paardenstaart Chevron
ACCESSOIRES Blog Bestel volgen De mening Centre d'aide (FAQ)
Account
Quelques tutoriels coiffure pour Halloween

Enkele kapsel zelfstudies voor Halloween

Klaar om een ​​helse Halloween -avond door te brengen? Dus hier zijn enkele kapselideeën die woedend zullen zijn.

Het pompoenbroodje

Kleurrijk en super origineel, dit pompoenbroodje zal zeker niet onopgemerkt blijven. Om het te maken, bind je haar in een hoge paardenstaart en ga het dan door een broodje schuim. Maak vervolgens een "broodje" door het schuim met je haar te bedekken. Bevestig alles met een discreet elastiek. Snijd de bodem van een plastic zak en geef het broodje door het gat. Gebruik een tijdelijke kleurbom en bedek je broodje met een mooie fel oranje. Raak niet in paniek, het zal gemakkelijk naar de douche gaan. Eindig door een felgroen elastiek of een paar kunstmatige bladeren aan de basis van je kapsel op te hangen.

Devil's Horns

Breng een kopkas mee met vals schuim of draadhoorns (die je zelf kunt maken als je je in een creatieve bui voelt). Beëindig je haar in twee dekbedden en wikkel het om de hoorns om het volledig te bedekken. Bevestig alles met pinnen en lak: je bent klaar om je vrienden te laten schuren!

 

En om u te helpen, videodemonstratie:

https://www.youtube.com/watch?v=-VoF-ewyGuA

Woensdag vlechten Adams

Als je zwart of heel donker haar hebt, zullen Adams woensdag vlechten een ideaal Halloween -kapsel zijn. Trek hiervoor een lijn in het midden van je schedel en maak twee zeer strakke vlechten. Voltooi alles met een kleine zwarte jurk en een bleke make -up en voila!

 

Niet genoeg lengte om de kapsels te maken waar je van droomt? Dus denk aan onze haarverlenging ! Gemakkelijk te plaatsen en te verwijderen, onze clipuitbreiding of onze Tape -extensie Zal ideaal zijn om te experimenteren met de wildste kapsels voor een avond.