Ga naar inhoud
Chevron Chevron
Clips Chevron
Ringen Chevron
Keratine Chevron
Lijmen Chevron
Weefsel Synthetische pruiken
Paardenstaart - paardenstaart Chevron
ACCESSOIRES Blog Bestel volgen De mening
Account
Vous coiffer lorsqu’il fait chaud

Je styT je als het heet is

Zon, zweet, stof ... In de zomer is er geen tekort aan haarvijanden. Dus ontdek enkele kapsels om in alle omstandigheden glamoureus te blijven.

 

De sjaal in het haar

Comfortabel en veelzijdig, de sjaal zal zijn jouw Zomeraccessoire. Inderdaad, dit kleine stukje tank om overal mee te nemen, kun je je haar vastbinden terwijl je je tegen UV en kroezen beschermt. Of u het nu in een strip gebruikt voor een babydoll of tulband om uw gebruikelijke hoeden te vervangen, u kunt de haargenoten variëren volgens uw verbeelding. Het zal ook perfect zijn om een ​​vleugje originaliteit aan je look toe te voegen en dus een blikken aan je uitstekende manen aan te trekken.

Truc: Aarzel niet om een ​​paar rebellenstrengen te laten overtreffen, zelfs een pony, voor een retro -effect van de meest chique.

 

NAT HAAR

 

Ben je bang dat de hitte of het buitenleven je kapsel zal verpesten? Raak niet in paniek, nat haar is voor jou. Inderdaad, deze look bestaat uit stijl je haar achteruit en het aanpakken tegen de schedel met gel of lak (de lengte vrij achterblijven). Je krijgt een meest trendy zeemeermin -val.

Merk op dat om ook uw lengtes te bevestigen in een lage paardenstaart of een vlecht. Je zult voorkomen dat je haar je dwars zit, terwijl je een meest elegant kapsel vertoont.

En om u te helpen, ontdek hoe u het op video kunt maken:

https://www.youtube.com/watch?v=b8qYkDBQzAY

 

Het halve broodje

Wilt u uw lengtes in de open lucht achterlaten, maar bent u bang om te heet te zijn? Bind dus het bovenste deel van je haar in een hoge paardenstaart of een klein broodje. Je zult een mooie val houden terwijl je een deel van je manen repareert.

 

En om alle kapsels van uw keuze te maken, denk aan onze Cliphaarverlenging of onze Tape -extensie. Praktisch om u lengtes te bieden om te plaatsen en te verwijderen zoals u wilt.