Ga naar inhoud
Chevron Chevron
Clips Chevron
Ringen Chevron
Keratine Chevron
Lijmen Chevron
Weefsel Synthetische pruiken
Paardenstaart - paardenstaart Chevron
ACCESSOIRES Blog Bestel volgen De mening Centre d'aide (FAQ)
Account
Vous coiffer lorsque vous êtes pressée

Je styst je als je haast hebt

Niet altijd gemakkelijk om de metro, baan, dodo en onberispelijk kapsel te verzoenen. Hier zijn enkele suggesties die u de dagen van Awakening Breakdowns zullen besparen.

De half gedraaide staart

Perfect voor lang haar, dit gemakkelijkste kapsel duurt maar een paar seconden om te doen, terwijl je meteen een zeer glamoureuze uitstraling krijgt. Om dit te doen, ga je twee vrij lange lonten in, aan elke kant van je schedel. Draai ze meerdere keren op zichzelf en bind ze aan de achterkant van je hoofd met behulp van een elastiek of tang. En nu, voila!

Truc: U kunt de wendingen ook vervangen door twee kleine vlechten of aan de zijkant bevestigen voor een asymmetrisch kapsel. Het hangt allemaal af van je verlangens en je verbeelding.

 

Bobby pins

De Bobby Pines zijn deze fijne tang die je op elke kappersafdeling zult vinden. Praktisch om je haar te repareren, kunnen ze ook worden gebruikt als een echt mode -accessoire. Je kunt ze daarom op een pony, lont of achterkant van een broodje repareren om een ​​trendy touch aan je look toe te voegen.

Truc: Parallels, gekruist, in driehoek ... Bobby -pinnen kunnen op veel manieren worden geplaatst. Aarzel dus niet om verschillende alternatieven te testen om degene te vinden die het beste bij u past.

Halve broodjes

Ook haalbaar op kort haar en lang haar, geven de halve broodjes (of macaroons) je binnen enkele seconden een retro en originele look. Om ze te maken, kan niets eenvoudiger zijn: scheiden je haar in twee delen en vorm twee kleine broodjes die je bovenaan je schedel bindt. Je bent klaar!

 

En voor fantastisch haar in alle omstandigheden, denk aan onze haarverlenging. Dat je een kortstondige lengte wilt met ons clipuitbreiding of een duurzame lengte met onze koude verlenging We hebben wat je nodig hebt!