Ga naar inhoud
Chevron Chevron
Clips Chevron
Ringen Chevron
Keratine Chevron
Lijmen Chevron
Weefsel Synthetische pruiken
Paardenstaart - paardenstaart Chevron
ACCESSOIRES Blog Bestel volgen De mening
Account
Quelques coupes tendances pour la rentrée

Sommige trend bezuinigingen voor het begin van het schooljaar

Wat is er beter dan een nieuwe beker om je vakantie in stijl af te maken? Ontdek Fall-Winter 2018-trends.

Lang en geplateerd haar

Deze winter komt het vergulde haareffect (of "nat haar") terug in de mode. Al populair op de catwalks, wordt deze gedurfde en buitengewone look verkregen door uw wortels tegen uw schedel te plaatsen met was met was of vorst. Perfect om jezelf het uiterlijk te geven van een zeemeermin rechtstreeks uit de oceaan!

Truc: En om je gezicht te verbeteren, vergeet niet om je haar achter de oren te stylen. Je kunt je manen ook aan een lage paardenstaart bevestigen om de strikte kant van je look te accentueren. Perfect in een professionele omgeving bijvoorbeeld.

 

Een ultra short cut

Tijdloos en gedurfd, de short cut kan op veel manieren worden afgewezen: retro, gestructureerd, jongensachtig ... er is geen tekort aan mogelijkheden! Het beste is om het te kiezen volgens de vorm van je gezicht en de textuur van je haar, dus aarzel niet om je kapper om advies te vragen. En als je van gedachten verandert, raak niet in paniek: de haarextensies zijn er voor jou!

De informele snit

Om lang haar te verbeteren, is de gradiënt de oplossing! Deze winter is het meer gemarkeerd en draagt ​​het gestileerd gedecoreerd (rush voor dat je droge haar met een vleugje schuim om ze een vals verwaarloosd uiterlijk te geven). U kunt ook kiezen voor een pony (rechts of asymmetrisch, afhankelijk van de vorm van uw gezicht) en een contrasterende sweep, die uw lengtes zal benadrukken.

 

Retro -volume

En voor de meest glamoureuze van jou, richting de jaren 80 'met goed gedefinieerde krullen en kapsels vol volume. Maak ze een krultang of rechtstreeks met je vingers en een klein stylingschuim.

 

Wil je je de lengte aanbieden waar je altijd van hebt gedroomd? Dus kijk eens naar onze haarextensies. Deze zijn in vele vormen beschikbaar: weven, koude verlenging, clipuitbreiding ... genoeg om zeker je geluk te vinden!