Ga naar inhoud
Chevron Chevron
Clips Chevron
Ringen Chevron
Keratine Chevron
Lijmen Chevron
Weefsel Synthetische pruiken
Paardenstaart - paardenstaart Chevron
ACCESSOIRES Blog Bestel volgen De mening FAQ
Account
Nœuds dans les cheveux : comment les éviter ?

Haarknopen: hoe vermijd je het?

De knopen zijn een echte haarpest die iedereen met lang haar weet. Hier zijn enkele tips om ze te vermijden en uitstekende extensies te behouden.

Bereid je haar voor voordat je gaat slapen

En ja, je haar borstelen bij het wakker worden is niet genoeg: het is ook raadzaam om het 's avonds te doen! Om uw ochtendroutine te vergemakkelijken, biedt u een borstel aan uw manen voordat u naar bed gaat. Dit zal van je haarvezels afkomen van onzuiverheden, stof en sporen van stylingproducten die zich overdag ophopen en verstikken. Vergeet ook niet om je haar te bevestigen in een vrij losse vlecht of het op te rollen in een zijden sjaal: dit voorkomt wrijving tegen je kussensloopschade aan hen.

 

Zorg voor je drogen

Omlaag met het energieke drogen aan de handdoek, of pas op voor gebroken haar! Na je douche worstel je je haar voorzichtig en dep je het dan met een sponshanddoek. Het kost je nog een paar minuten, maar bespaart je tijd tijdens het borstelen.

 

Verwen je manen

Gezond haar is gemakkelijker om haar te stylen. Dus vergeet niet om ongeveer een keer per week een hydraterend masker op uw lengtes aan te brengen. In het geval van droge vorken of tips kunt u ook voedende serums of oliën gebruiken, perfect om een ​​boost te geven aan moe haar.

 

 

Kies voor de juiste ontkoppelingstechniek

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, borstelt het haar niet van boven naar beneden maar van onder naar boven. Om te voorkomen dat je je lengtes beschadigt, begin je je tips te borstelen (die kleine slagen naar beneden geven) en ga dan geleidelijk naar de wortels. Als u een bijzonder vasthoudende knoop tegenkomt, trekt u niet, maar verwijdert deze zachtjes met uw vingers.

 

En voor droomhaar overweeg om ons te bekijken Natuurlijke haarverlenging ! Waar je naar op zoek was Keratine -uitbreiding, voor een duurzame lengte, of clipuitbreiding, voor een kortstondige lengte, zul je zeker je geluk vinden.