Ga naar inhoud
Chevron Chevron
Clips Chevron
Ringen Chevron
Keratine Chevron
Lijmen Chevron
Weefsel Synthetische pruiken
Paardenstaart - paardenstaart Chevron
ACCESSOIRES Blog Bestel volgen De mening FAQ
Account
Prendre soin de vos cheveux en été

Zorg voor je haar in de zomer

Om het haar op het strand te houden, is het belangrijk om het te beschermen tegen externe aanvallen.

Wacht tot Back to School je kleurt

De kleuren verzwakken de haarvezels: om te voorkomen dat uw vakantie zich in azijn draait, wacht tot het strand je haar verven. Een woord van advies des te belangrijker als u weet dat zeewater of chloor uw kleur kan laten draaien. Om je hoofd te veranderen zoals je wilt, kies dan voor extensies om te knippen die je kunt gebruiken om een ​​mechy- of das- en kleurstofeffect te maken.

Truc: Er zijn ook beschermende sprays die u op uw kleur kunt toepassen om deze te behouden.

 

Vergeet de rechttrekken

De straighten wijzigt de haarstructuur van je haar die kwetsbaarder wordt voor agressies (zon, zeewater, zand enz.). Om een ​​zeer gladde manen op het strand te tonen, kiest u daarom voor een Braziliaanse gladmaken die uw haar zal disciplineren terwijl u het diepgaand voedt. Bovendien duurt het resultaat tot vier maanden ... perfect om de hele zomer de mooiste te zijn!

 

 Wedden op preventie

Wie zegt goed beschermd haar, zegt gezond haar! Voordat u profiteert van de prachtige dagen, denk aan het voeden van uw haar met een UV -filterbehandeling. Vermijd echter het gebruik van plantaardige olie voordat u naar zonnebaden gaat: dit kan uw lengtes verbranden.

 

Truc: Combineer nuttig met de aangename door een hoed of een bijpassende sjaal voor je outfit te bedekken. Je beschermt je haar tegen de zon terwijl je chic toevoegt aan je look.

En om een ​​droomman te tonen tijdens uw vakantie, kiest u voor Clip -extensies waar de Tape -extensie. Gemakkelijk te installeren en thuis te verwijderen, zodat u in lengte kunt winnen terwijl u geniet van de geneugten van zwemmen!