Ga naar inhoud
Chevron Chevron
Clips Chevron
Ringen Chevron
Keratine Chevron
Lijmen Chevron
Weefsel Synthetische pruiken
Paardenstaart - paardenstaart Chevron
ACCESSOIRES Blog Bestel volgen De mening
Account
Boucler les cheveux sans chaleur

Sluit haar zonder warmte

Omdat u zeker weet dat het herhaalde gebruik van verwarmingsapparaten het haar kan beschadigen, vooral als het uitbreidingen zijn. Dus ontdek een paar tips om prachtige krullen te krijgen zonder het randijzer eruit te halen!

 

Natuurlijke krullen met een hoofdband of sjaal.

U hoeft niet een krullende ijzer -expert te zijn, u kunt nu prachtige krullen krijgen met behulp van een eenvoudige hoofdband! Om dit te doen, bevochtig je haar en bind de hoofdband om je hoofd (aan de bovenkant van de oren). Voer een lont een paar centimeter dik in, draai deze en geef het vervolgens in je hoofdband. Herhaal de Wick -operatie door Wick met al je haar. Verlaat dan een paar uur (terwijl je haar droogt) of een hele nacht (voor betere ondersteuning), rol je lengte voorzichtig uit en repareer alles met een beetje haarlak.

 

Vlechten voor een golvend effect

Voor een golvend effect kunt u ook uw bevochtigde haar binden in twee zeer strakke vlechten. Laat ze 's nachts achter en voila!

 

Knoop Bantu voor Afro -haar

De Bantu -knoop is een techniek waarmee je alle soorten haar kunt voltooien, maar bijzonder effectief zal zijn op kroeshaar. Om dit te doen, voed je je haar met behulp van een hydraterend serum en scheid ze vervolgens in verschillende secties (hoe meer van deze zullen zijn, hoe strak je krullen). Rol elke sectie over zichzelf uit (alsof hij een mini -broodje wil maken) en bevestig het met een elastiek. Laat een paar uur achter en maak je knoop los.

 

En om u te helpen, videodemonstratie:

https://www.youtube.com/watch?v=ZL5e2HcIwok

 

Bigoudis voor een krullend effect

Wil je krullend haar testen? DE bigoudis Retro kom terug in de mode en zijn helemaal in de woede. Je krijgt prachtige krullen zonder je haar te hoeven verwarmen en dus zonder het te beschadigen ... 

Wikkel vrij dunne strengen rond. Ga een paar uur weg en bewonder je nieuwe hoofd!

En om volume aan uw krullen toe te voegen, denk aan onze haarverlenging. Volledig natuurlijk, deze kunnen gemakkelijk worden voltooid voor een ultra-glamoureuze look.