Ga naar inhoud
Chevron Chevron
Clips Chevron
Ringen Chevron
Keratine Chevron
Lijmen Chevron
Weefsel Synthetische pruiken
Paardenstaart - paardenstaart Chevron
ACCESSOIRES Blog Bestel volgen De mening
Account
Vous coiffer pour votre photo d’identité

Je styT je voor je identiteitsfoto

De identiteitsfoto is een gevreesd moment van veel mensen. Dus ontdek al onze tips om in je beste licht te verschijnen.

Vermijd te strakke kapsels

Zelfs als het essentieel is dat je gezicht duidelijk is voor de foto, raden we de paarden of het strak broodje niet aan die je een strikte en sombere look geven. Voorstander in plaats daarvan de een beetje losse banden of maak een mooie vlecht om over je schouder te laten vallen.

Truc: Make -up is geautoriseerd in identiteitsfoto's, op voorwaarde dat het discreet is. Aarzel dus niet om uw functies te markeren met een kleine foundation en oogschaduw.

 

Let op volume

Een identiteitsfoto moet een duidelijk zichtbare achtergrond hebben: vermijd daarom gegolfde of te grote kapsels. Als je lang haar hebt, maak dan een borstelen dat je met een kleine haarlak disciplineert. Je kunt je haar volledig over je schouders laten vallen, zorg ervoor dat je geen sloten over het gezicht hebt. Als je kort haar hebt, kun je je wortels ook enigszins tillen met stylingschuim.

Truc: Te veel stylingproducten kunnen een indruk geven van vet of filmcoated haar in de afbeelding. Dus heb een lichte hand met de bevestigingsproducten en de droge shampoo.

 

 

Zorg voor uw wortels

Sterk licht, geen filter ... op een identiteitsfoto kan het minste defect uitkomen. Als je haar hebt geverfd, vergeet dan niet om je kapper te bekijken om je wortels opnieuw te doen.

Truc: Een klein budget? Veel root -kits zijn ook beschikbaar in supermarkten zodat u uw kleur gemakkelijk thuis kunt retoucheren.

 

En om droomhaar op al je foto's weer te geven, denk aan haarverlenging ! Van de Keratine -uitbreiding of wat Gemakkelijke lusverlenging U kunt u bijvoorbeeld uitstekende duurzame lengtes aanbieden en gemakkelijk te onderhouden.