Ga naar inhoud
Chevron Chevron
Clips Chevron
Ringen Chevron
Keratine Chevron
Lijmen Chevron
Weefsel Synthetische pruiken
Paardenstaart - paardenstaart Chevron
ACCESSOIRES Blog Bestel volgen De mening
Account
Vous coiffer avec un ruban

Je stijl met een lint

Zowel chic als retro, het lint is de nieuwe haartrend om aan te nemen. Dus ontdek al onze tips om het goed te dragen.

Gebaseerd op je broodje

Hoe transformeer je een klassiek broodje in een verfijnd en vrouwelijk kapsel? Met een lint natuurlijk! Neem het gewoon aan de basis van je broodje en voila. De laatste kan zelfs worden gebruikt om alle pinnen uit het verleden te verbergen: genoeg om twee slagen met één steen te doden.

Truc: Deze techniek werkt ook met paardenstaarten of vlechten (bevestig het lint rond uw elastiek).

Op macaroons

De Macaroons vormen een pop- en retro -kapsel dat zeker niet onopgemerkt zal blijven. Voor een nog meer meisjesachtige look hangen aan kleurrijke linten, bij elkaar bij je outfit: genoeg om te nemen voor een cartoonheldin!

 

In een vlecht

Linten zijn het ideale accessoire om een ​​vleugje originaliteit aan uw vlecht toe te voegen. Om dit te doen, bind je haar in een lage paardenstaart. Bind vervolgens een lint rond het elastiek vast en voer vervolgens een vlecht met drie standen uit, met het lint in twee van de strengen. Maak alles af met een discreet elastisch en voila. Als je fijn haar hebt, is deze techniek perfecter om een ​​beetje volume aan je kapsel toe te voegen.

Truc: Aarzel niet om op contrasten te spelen om uw accessoire te verbeteren.

In een gevlochten kroon

Op zoek naar een chique en romantisch kapsel? Dus scheid je haar in tweeën (door een lijn in het midden te traceren) en twee lintvlechten uit te voeren (met de eerder beschreven techniek). Til vervolgens de vlechten op en hang ze op uw schedel met tang.

 

 

En om meer droomkapsels te maken om ons te bekijken haarverlenging. Of het is om op een avond van hoofd te veranderen met de clipuitbreiding of bied u een duurzame lengte aan met Keratine -uitbreiding, We hebben wat je nodig hebt.