Ga naar inhoud
Chevron Chevron
Clips Chevron
Ringen Chevron
Keratine Chevron
Lijmen Chevron
Weefsel Synthetische pruiken
Paardenstaart - paardenstaart Chevron
ACCESSOIRES Blog Bestel volgen De mening Centre d'aide (FAQ)
Account
Conservez une chevelure de rêve pendant tout l’été !

Houd droomhaar tijdens de zomer!

Niet altijd gemakkelijk om voor je haar te zorgen wanneer de zon en de hitte betrokken raken. Hier zijn enkele tips om in alle omstandigheden een oogverblindende manen te houden.

Beschermen in plaats van repareren

Zomervakantie is het ideale moment om te ontspannen ... op voorwaarde dat u onaangename verrassingen bij terugkeer vermijdt! Omdat de zon, het zand of zelfs zout water niet goed vermengen met lang haar, vooral als je extensies draagt ​​(kwetsbaarder dan natuurlijk haar). Vergeet niet om uw manen te verwennen voor uw vertrek, door regelmatig vochtinbrengende crèmes te verwennen om uw manen te verwennen. U kunt ook voedselsupplementen nemen die de gezondheid van uw haar versterken: vraag uw apotheker om advies om de formule te vinden die het meest geschikt is voor uw behoeften.

Truc: Vervang je gebruikelijke shampoo door een zachte shampoo. Vermijd echter de producten van baby's, die niet geschikt zijn voor volwassen -outdoor leer.

 

Kies voor suikerspray

Sugar Spray, minder bekend dan zoutspray, heeft een onmiskenbaar voordeel in vergelijking met zijn voorganger: het drogen de haarvezel niet uit. Dus je kunt het de hele zomer gebruiken om volume en glans aan je haar te geven voordat je uitgaat: een paar spuitlagen voordat je stijl en voila! Vermijd gewoon uw behandeling in te grote hoeveelheden in de buurt van de schedel toepassen, of vastzittend.

Truc: Een klein budget? Maak je eigen spray door een vierkant witte suiker te mengen met water in een kom. Verhit eenvoudig uw brouwsel totdat de suiker is opgelost, laat afkoelen en giet alles in een verdamper.

 

 

En voor droomhaar deze zomer denk aan onze Haarextensies. Gemakkelijk te verwijderen en te plaatsen Clip -extensies waar de Lijmverbreidingen Zal perfect zijn om je fantastisch te voelen in een trui terwijl je profiteert van de zee of het zwembad.