Ga naar inhoud
Chevron Chevron
Clips Chevron
Ringen Chevron
Keratine Chevron
Lijmen Chevron
Weefsel Synthetische pruiken
Paardenstaart - paardenstaart Chevron
ACCESSOIRES Blog Bestel volgen De mening
Account
Tuto coiffure : des chignons tendances et faciles à réaliser

Hairstyle Tutorial: Trendy and Easy -To -Make Buns

Het broodje is een tijdloos kapsel en ideaal om te maken met uitbreidingen. Ontdek enkele varianten.

Het Franse vlechtbroodje

Vooral glamoureus, dit gevlochten broodje zal perfect zijn voor een romantische avond of een bruiloft. Om het te maken, je haar ontwarren en dan drie wommen aan de zijkant van je hoofd pakken. Voer een vergulde vlecht uit door naar de nek te gaan en elke keer haar toe te voegen aan de lont die je in de hand houdt. Bevestig de vlecht met een discreet elastisch, wikkel deze in een broodje (door de punt binnen te maskeren) en repareer alles met broodjes.

Het gevlochten bun broodje

Bind je haar in een paardenstaart en laat een lont een paar centimeter breed achter. Vlecht de lont en bind hem met een discreet elastiek. Geef je paardenstaart in een broodje dat je dekt om een ​​broodje te vormen. Wikkel je vlecht eindelijk om de basis van je broodje en repareer alles met pinnen.

 

Het twistbun

Om dit gemakkelijke en elegante broodje te maken, scheiden je je haar in drie verticale secties (één voor elke kant van het hoofd en een achter de nek) en crêpe het met een kam. Borstel je haar vervolgens terug (ga voorzichtig om volume te behouden) en bind alles in een lage paardenstaart. Pak dan een lont een paar centimeter dik, tortil het op zichzelf en wikkel het vervolgens om de basis van je paardenstaart. Bevestig het met een knotpen en herhaal vervolgens de lontbewerking door Wick. Voeg pinnen toe totdat je kapsel goed is vastgesteld en eindig dan met een sluier van lak. Hier ben je met een meest originele broodje!

 

En om al je droomkapsels te maken, bekijk dan onze Haarextensies !