Ga naar inhoud
Chevron Chevron
Clips Chevron
Ringen Chevron
Keratine Chevron
Lijmen Chevron
Weefsel Synthetische pruiken
Paardenstaart - paardenstaart Chevron
ACCESSOIRES Blog Bestel volgen De mening
Account
Coloration cheveux : découvrez les teintes les plus tendances de l’été !

Haarkleuring: ontdek de meest trendy tinten van de zomer!

Wat is er beter dan een make -over om tijdens de vakantie plezier te hebben? Geschiedenis om u te inspireren, ontdek de nieuwste trends in kleur!

De polaire blondine

Rechtstreeks uit de Noordse regio's, zal de Polar Blonde ideaal zijn voor het benadrukken van duidelijke skins en zal het eens zijn met vele soorten bezuinigingen. Om het te realiseren, zal het echter nodig zijn om door de verkleuringsdoos te gaan: aarzel niet om zich tot een kapperressing -professional te wenden.

Truc: Verkleuring verzwakt het haar. Wed op het repareren van zorg om uw manen te verwennen.

Asbruin

 

De asbruin (of "asbruin") is de nieuwe kleur voor brunettes. Inderdaad, deze bruine met blonde en grijze reflecties zal ideaal zijn voor het toevoegen van volume en diepte aan je haar. Perfect voor een subtiel en elegant das- en kleurstofeffect.

Het geroosterde kokosnoot

Ben je het zat om je wortels regelmatig opnieuw te doen? Dus het geroosterde kokosnoothaar (van het Engels "gegrilde kokosnoot") is de kleur die je nodig hebt! Landbouw bij beïnvloeders, deze kleur speelt op het contrast tussen donkere wortels en platina blonde lengtes. Om het te maken, wenden je tot een kapper die de scan aan je haarstructuur zal aanpassen.

Het kersenblonde haar

Het kersenblonde haar (of blonde kersen) is een bijna rode blonde nuance, perfect voor het weergeven van een pin-up look op het strand. Een gradiënt wordt ook gemaakt van wortels (donkerder) naar de (lichtere) tips om volume aan uw snit toe te voegen.

 

 

En als je draagt Haarextensies, geen probleem: onze Remy Hair -toevoegingen kunnen gemakkelijk worden geverfd. Perfect om je hoofd naar believen te veranderen!