Ga naar inhoud
Chevron Chevron
Clips Chevron
Ringen Chevron
Keratine Chevron
Lijmen Chevron
Weefsel Synthetische pruiken
Paardenstaart - paardenstaart Chevron
ACCESSOIRES Blog Bestel volgen De mening Centre d'aide (FAQ)
Account
Les produits capillaires incontournables pour chouchouter vos extensions

Essentiële haarproducten om uw extensies te verwennen

Om zo lang mogelijk te duren, moeten mooie extensies goed worden onderhouden. Dus ontdek enkele essentiële haarproducten om in uw badkamer te hebben.

Een shampoo

Shampoo is een van de essentiële producten van onze badkamers ... wees echter voorzichtig om het niet licht te kiezen. Inderdaad, een zogenaamde shampoo kan de hoofdhuid irriteren en verzwakken, dus wees voorzichtig om deze te selecteren volgens uw haartype (fijn, droog, vet, gekleurd enz.) Ook de voorkeur geven aan zachte shampoos, neutrale pH, minder agressief voor uw extensies.

 

Een conditioner

De conditioner maakt het mogelijk om de haarschalen glad te maken, voor briljant haar en gemakkelijker te ontwarren. Hierdoor kunt u uw extensies na de douche gemakkelijker stijl maken, waardoor breuk wordt vermeden.

Truc: Als je haast hebt, denk dan ook aan de ontwarrende spray. Enkele verdampingen op de lengte en voila!

 

Een voedzaam masker

Om een ​​of twee keer per week te presteren, zal het hydraterende masker de ideale bondgenoot zijn om uw extensies te voeden en te behandelen. Breng het aan op vochtig haar en vertrek om een ​​paar uur te doen, of zelfs een hele nacht indien mogelijk: genoeg om u een cocoonmoment aan te bieden, perfect voor het decomprimeren na een zware dag.

 

Truc: Warmte bevordert de penetratie van actieve ingrediënten in de haarvezel. Zodra je masker is geïnstalleerd, ga je een snelle klap van een haardroger om de effecten te stimuleren.

 

Een haarolie

Haarextensies zijn droog en kwetsbaar dan natuurlijk haar: dus moeten ze vooral worden verwend. Een natuurlijke haarolie (kokosnoot, jojoba, olijf, argan enz.) Zal dan de ideale investering zijn om uw manen diepgaand te voeden, waardoor het bescherming en glans wordt gebracht. Vergeet echter niet te weten te komen over de deugden van elke olie om degene te vinden die het meest geschikt is voor uw haartype.

En voor Natuurlijke hair extensions gemakkelijk te onderhouden, denk aan onze clip -extensies of onze Gemakkelijke lusverlenging. Om thuis te plaatsen en te verwijderen, kunt u een droommanen voor een avond of een paar dagen weergeven, zonder hoofdpijn!