Ga naar inhoud
Chevron Chevron
Clips Chevron
Ringen Chevron
Keratine Chevron
Lijmen Chevron
Weefsel Synthetische pruiken
Paardenstaart - paardenstaart Chevron
ACCESSOIRES Blog Bestel volgen De mening Centre d'aide (FAQ)
Account
Quelques coupes pour sublimer des cheveux longs

Een paar sneden om lang haar te verbeteren

Wat is er beter om het jaar te beginnen dan een kleine make -over? Ontdek een paar bezuinigingen die je droommanen zullen benadrukken.

Het lange vierkant

Trendy en gemakkelijk te kammen, het lange vierkant zal het ideale kapsel zijn als je niet van uren voor de spiegel doorbrengt. Geschikt voor alle soorten gezichten kan het in vele vormen beschikbaar zijn: gedegradeerd, vervaagd, met of zonder pony ... Er is geen tekort aan mogelijkheden! Aarzel dus niet om je kapper om advies te vragen om de meest geschikte look voor je verlangens te vinden.

Truc: Als je fijn haar hebt, geef de voorkeur aan een afgebroken vierkant, perfect om volume naar je dweil te brengen.

Het gradiënt

 

De gradiënt is een trendy en tijdloze gesneden, ideaal voor het toevoegen van een vleugje dynamiek aan lang haar. Als je fijn haar hebt, kies dan voor een lichtgradiënt die volume tot je lengte brengt zonder deze te veel te verfijnen. Als je dik haar hebt, geef de voorkeur aan een langere en uitgesproken gradiënt om je kapsel een beetje te verlichten. Wees echter voorzichtig om het van de basis van de nek (en niet hoger) te krijgen om geen massa rond je gezicht toe te voegen.

Truc: Maak je nieuwe look af met Wicks of een scan. Je krijgt mooie reflecties, perfect om de val van je haar te benadrukken.

Zoom

Chic en ultra vrouwelijk, de rand kan in vele vormen beschikbaar zijn. Of het nu recht, asymmetrisch, kort of lang is, het zal een onmiskenbaar weinig meer aan uw uiterlijk toevoegen. Kies het volgens de morfologie van je gezicht door niet te aarzelen om je kapper om advies te vragen.

 

En voor nog langer haar denk aan onze haarverlenging. Waar je naar op zoek was clipuitbreiding voor een tijdelijke lengte of Keratine -uitbreiding Voor een blijvende lengte hebben we wat je nodig hebt!