Ga naar inhoud
Chevron Chevron
Clips Chevron
Ringen Chevron
Keratine Chevron
Lijmen Chevron
Weefsel Synthetische pruiken
Paardenstaart - paardenstaart Chevron
ACCESSOIRES Blog Bestel volgen De mening
Account
Les secrets d'une coloration qui dure

De geheimen van een kleur die duurt

Wist je dat een paar eenvoudige gebaren het mogelijk maken om je kleur langer te laten duren?

 

Respecteer de timing goed

Allereerst is het essentieel om de blootstellingstijd op het product te respecteren. Inderdaad, niets ergers dan eindigen met een saaie kleur als je te ongeduldig of erger bent geweest, met beschadigd haar na te lange belichtingstijd. Dit advies is des te meer geldig voor verkleuring, die we u adviseren om te maken met een kapperfrofessional.

Truc: Zodra uw kleur klaar is, wacht 48 uur voordat u uw haar wassen: dit laat het goed doordringen.

 

Kies geschikte producten

Om je nieuwe manen te behouden, kies je voor een speciale kleurrijke haarshampoo. Er zijn ook maskers waarmee u uw kleur kunt laten duren terwijl u deze diepgaand voedt.

 

Bescherm uzelf tegen externe agressies

Net als haarextensies is gekleurd haar bijzonder gevoelig voor externe agressies: zon, vervuiling, chloor etc. Dus vergeet niet om ze te bedekken als het weer mooi is (bijvoorbeeld met een kleine trendy sjaal) en spoel ze goed bij het verlaten van het zwembad.

Truc: Breng beschermend serum aan zonder spoelen op uw lengte om ze overdag een boost te geven.

 

Liever koude douches

Heet water ontleedt sneller het haar: dus geef de voorkeur aan lauwe douches en eindig met een straal koud water om je nagelriemen aan te spannen. Vergeet ook niet op ruimteshampoos: het is niet nodig om je haar elke dag te wassen, een tot twee wasbeurten per week zijn meer dan genoeg.

 

En om u een prachtig das en geverfd effect te bieden zonder door de kleurdoos te gaan, denk aan Haarextensies. Kies deze gewoon met een tint iets anders dan je natuurlijke kleur en geniet van je nieuwe droommanen.