Siirry sisältöön
Chevron Chevron
Leikkeet Chevron
Renkaat Chevron
Keratiini Chevron
Liimat Chevron
Kudokset Synteettiset peruukit
Poninhäntä - poninhäntä Chevron
LISÄTARVIKKEET Blogi TILAUKSEN SEURANTA Ilmoitus Centre d'aide (FAQ)
Tili

Maksu 3 kertaa Klarnan kanssa

Kuka on Klarna?

Klarna on ruotsalainen maksupalveluntarjoaja. Sen tehtävänä on hallita koko maksusi prosessia. Klarna tarjoaa yksinkertaisia ​​maksuratkaisuja yli 200 000 verkkokaupassa, ja yli 95 miljoonaa asiakasta ympäri maailmaa on jo käyttänyt näitä ratkaisuja maksunsa hallintaan turvallisesti.

Kuinka palvelu maksaa 3 kertaa ilmaiseksi?

Palvelu, joka maksaa 3 kertaa ilmaiseksi, on eräänlainen hyvitys oston kustannusten jakamiseksi 3 vastaavalle maksulle. Jokainen maksu vähennetään automaattisesti maksun aikana ilmoitetusta maksu- tai luottokortista. Ensimmäinen maksu vähennetään, kun tilauksesi vahvistetaan 1001 -levyllä, ja toinen ja kolmas maksu on ohjelmoitu 30 ja 60 päivää myöhemmin.
Sinulla on myös mahdollisuus hallita maksukalenteria Klarna -sovelluksessa.

Olenko kelpoinen palvelun maksamiseen 3 kertaa ilmaiseksi?

Palvelun käyttämiseksi maksetaan 3 kertaa ilmaiseksi, sinun on oltava vähintään 18 -vuotias. Tämä vaihtoehto on erittäin suosittu, mutta on huomattava, että sitä tarjotaan taloudellisen tilanteen mukaisesti.

Kuinka lisätä mahdollisuuksiani olla kelvollinen palvelun maksamiseen 3 kertaa ilmaiseksi?

Klarna tarjoaa ainutlaatuisen palvelun, joka perustuu useisiin tekijöihin, kuten tilausmäärä, tilaukset ja tuotteiden saatavuus. Jos olet 18 -vuotias tai yli, voit parantaa mahdollisuuksiasi nauttia palvelusta maksettavaksi 3 kertaa ilmaiseksi ilmoittamalla koko nimesi ja osoitteesi ja käyttämällä laskutusosoitteena tallennettuasi. Kaikille tilauksille sovelletaan yksittäistä arviointia. Siten se, että se on jo hyötynyt palvelusta maksaa 3 kertaa ilmaiseksi, ei takaa, että voit käyttää sitä jokaisessa tilauksessa. Samoin, jos pyyntösi hylätään, se ei tarkoita, että se hylätään myös muille tilauksille.

Mitä minun pitäisi tarjota, kun teen ostoksen?

Jos haluat tehdä ostoksen Klarnan kanssa hyödyntämällä palvelua maksamaan 3 kertaa ilmaiseksi, sinun on toimitettava matkapuhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, nykyisen laskutusosoitteesi, päivämäärän ja syntymäpaikkasi maksukorttina tai luottokorttina. Puhelinnumeroa pyydetään, jos meidän on otettava sinuun yhteyttä. Kaikki viestintä suoritetaan sähköpostiosoitteesi kautta. On erittäin tärkeää antaa tarkkoja tietoja, koska muuten riski et saa maksukalenteria ja tilaustasi koskevia uutisia.

Aiotko suorittaa vakavaraisuuden varmennuksen?

Klarna todennäköisesti suorittaa pinnallisen varmennuksen ilman vaikutusta luottoluokitukseen. Tämä varmennus näkyy vain itse ja Klarna; Muilla velkojilla ei ole pääsyä siihen.

Miksi en tarjonnut palvelua maksettavaksi 3 kertaa ilmaiseksi?

Tämä vaihtoehto on erittäin suosittu, mutta on huomattava, että sitä ei tarjota systemaattisesti kaikille. Sen luovat automaattisesti algoritmit, joissa otetaan huomioon useita tekijöitä, kuten osoitetiedot, kortin haltija, tilausmäärä, verkkokauppa, tilaushistoria edellinen sekä artikkeleiden saatavuus.

Kuinka maksut Klarnan kanssa toimivat?

Palveluun liittyvät maksut, jotka maksetaan 3 kertaa ilmaiseksi, peritään automaattisesti maksun aikana ilmoitetusta maksu- tai luottokortista. Ensimmäinen maksu suoritetaan, kun tilauksesi vahvistetaan, sitten toinen ja kolmas maksu on ohjelmoitu 30 ja 60 päivää myöhemmin. Sinulla on myös mahdollisuus hallita maksukalenteria Klarna -sovelluksessa.

Mitä tapahtuu, jos peruutan tai palautan tilaukseni?

Heti kun 1001ST on hyväksynyt peruutuksesi tai palautuksesi, Klarna peruuttaa kaikki tulevaisuuden aikataulun mukaiset maksut ja korvaa kaikki erääntyneet summat. Tämä on heti näkyvissä Klarna -sovelluksessa.

Mitä tapahtuu, jos en säädä tilaustani?

Klarna yrittää automaattisesti kerätä ostoksesi liittyvän summan palvelun maksamiseen 3 kertaa ilmaiseksi maksun aikana ilmoitetun pankki- tai luottokortin 1001 -laitteesta. Jos emme pysty suorittamaan maksua aikataulun mukaisesta määräajasta, uusimme yrityksemme automaattisesti kaksi päivää myöhemmin. Jos tämä viimeinen yritys epäonnistuu, Klarna lähettää sinulle lausunnon koko erääntymisestä, määräajalla 15 päivää myöhemmin. Klarna ilmoittaa sinulle maksun määräaikasta kaksi päivää ennen yrittämistä ottaa sitä. Sinulla on myös mahdollisuus noudattaa eräpäivää Klarna -sovelluksessa. Jos kaipaat maksua, sinulle voidaan periä myöhäisiä maksumaksuja ja löytää itsesi laiminlyönnissä, seurauksena siitä, ettet enää pysty käyttämään Klarna -palveluita tulevaisuudessa. Klarna voi edelleen yrittää ottaa jäljellä olevia määriä ja seuraavien määräaikojen vuoksi tai laskuttaa sinut erikseen maksamattoman kokonaismäärän saavuttamiseksi. Jos et maksa ostoksesi, Klarna voi soittaa saamisten ulkopuolelle. Tätä ratkaisua käytetään kuitenkin viimeisenä keinona. Lisätietoja myöhäisistä maksupalkkioista, kuulee Klarna.com/fr.

Minut kutsuttiin menemään Klarna -sivustoon. Onko se oikein ?

Voit näyttää kaikki maksut Klarnan ja maksukalenterisi kanssa Klarna -sovelluksessa tai yhdistämällä itsesi klarna.com/fr.

Onko maksutietoni turvallisia?

Klarna käsittelee maksutietoja turvallisesti. Korttitietoja ei siirretä 1001 -levylle tai tämän kauppiaan hallussa. Kaikki tapahtumat tapahtuvat turvallisten yhteyksien kautta alan viimeisten vakioturvaprotokollien soveltamisen ansiosta.

Voinko maksaa ennen eräpäivää?

Joo. Sinun on vain siirryttävä Klarna -sovellukseen tai yhteyden muodostaminen Klarna.com/FR -sivustolle maksaaksesi etukäteen.

Oletko saanut maksuni?

Klarna ilmoittaa sinulle sähköpostiviestillä ja push -ilmoituksella Klarna -hakemuksessa, kun maksu kypsyy tai on suoritettu, tai epätodennäköisessä tapauksessa, jossa maksusi epäonnistui. Jos maksu on suoritettu, mutta et ole saanut vahvistusta, voit kysyä tilauksesi tilasta ja maksuistasi Klarna -sovelluksessa tai muodostamalla yhteyden sivustoon www.klarna.com/fr.

Mitä tulee ensimmäisestä lausunnostani, kun palautan artikkelin?

Kun 1001sts on saanut tilauksen (osittain tai kokonaan) palautettu ja olet saanut vahvistuksen, Klarna lähettää sinulle päivitetyn lausunnon oikaistulla maksukalenterilla, jos palautus on osittainen. Täydellisen palautuksen sattuessa korvaamme sinulle suoritetut maksut ja kumota mahdolliset tulevaisuuden ohjelmoidut maksut. Sinulla on myös mahdollisuus hallita tilauksesi tilaa Klarna -sovelluksessa.

Olen saanut lausunnon, kun en ole vielä saanut artikkeleitani.

Jos et ole vastaanottanut tuotteitasi, ota yhteyttä 1001Extensionsiin saadaksesi selville, missä tilauksesi ja sen toimitus ovat. Voit myös ottaa yhteyttä Klarnan asiakaspalvelu Klarna -hakemukseen vireillä oleva tilauksen lykkääminen maksun määräaikaan odottaessasi esineiden saapumista.

Peruutin tilaukseni. Kuinka kauan minulle korvataan?

Heti kun myymälä on tallentanut peruutuksesi tai palautuksesi, palautus käsitellään 5 työpäivän kuluessa.

Pyysin hyvitystä. Kuinka sitä hoidetaan?

Palautukset maksetaan maksun aikana ilmoitetulle maksu- tai luottokortille.

En saanut sähköpostia, joka sisälsi maksu/lausuntaani liittyvät tiedot

Voit muodostaa yhteyden Klarna -sovellukseen tai osoitteesta www.klarna.com/fr löytääksesi kaikki tilauksiin ja maksukalenterisi liittyvät tiedot.

Minulla on toinen kysymys maksusta, kuinka voin ottaa sinuun yhteyttä?

Mennä asiakaspalvelusivu Klarna -sovelluksesta löytääksesi täydellinen luettelo UKK: sta, live -kissa sekä puhelinyhteystiedot.